‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Vaderdagtip: kom samen naar ons Vaderdagweekend op 18 en 19 juni!

Bekijk de online versie

Deze zomer is iedere dag rokjesdag, de keuze is namelijk reuze! Nooit eerder zagen we zoveel verschillende roklengtes. Van ieniemini tot lang en zwierig: dit zijn de drie rokkentrends waar je dit seizoen in gespot wilt worden!

Bekijk alle rokken

Knap tot op de knie

Oók heel vrouwelijk én al veelvuldig gespot: wijde rokken tot op de knie (of net daarboven) met een kleurrijk, retro randje. Mooi met een riempje en ’n wat strakkere top.

Bekijk alle rokken

Lang leve lang

Fan van boho chic? Haal je hippie hart op in de mooiste lange, zwierige rokken en flaneer als nooit tevoren. Combineer met een gehaakte top of luchtige blouse voor extra flair.

Bekijk alle rokken

Kort en pittig

Kort, korter, kortst: de minirok is hip and happening deze zomer. Onze stijltips: leg de nadruk op de snit voor optisch lange benen en ga voor een silhouet met hoge taille. Draag met een oversized trui of linnen blouse voor een stijlvolle zomerlook.

Bekijk alle rokken

Vaderdag vier je 18 en 19 juni bij Van Tilburg!

Koffie met gebak, toeren in een snelle auto en een ijskoud biertje mét bitterbal toe. Voor de állerleukste Vaderdag komen jullie naar het Vaderdagweekend! En dat is nog niet alles: jullie maken óók kans op mooie prijzen!

Shop nieuw
Shop jurken
Shop T-shirts & tops
Shop badmode

Wat vind je van de inhoud van deze e-mail?

Vragen?
Onze mode-adviseurs
helpen je graag verder.
Neem contact met ons op.

Mijn account
Volg hier je bestelling,
betaal je factuur
of retourneer je artikel.